Good bye weekend, we had something special

Förgätmigej

Jaha, så var det måndag igen. Tiden rusar iväg och jag önskar att jag bara kunde sträcka ut en hand och hålla fast den en stund. Den där helgen går alldeles för snabbt. Tyvärr blev det inget Guif i SM-final i år heller. Det hade varit fantastiskt kul, men Alingsås var helt enkelt för bra även denna säsong. Blir spännande att se vilka de kommer att få möta i Scandinavium 24 maj.

Dear Monday,

I want to break up,

I´m seeing Tuesday and

dreaming about Friday,

Sincerely, it´s not me, it´s you.

För att förgylla tillvaron kan man ju alltid se på något som gör att man mår bra☺  Har du inte sett Svett och Etikett så rekommenderar jag varmt denna fantastiska serie med Kalle Zackari Wahlström som visas på SVT Play. Du hittar säsong två här . Det har dessutom precis blivit klart att även den första säsongen kommer att visas från och med onsdag (13 maj).

Det är få programledare som har så mycket värme som Kalle! Helt omöjligt att inte tycka om honom och det känns som en tuff uppgift att inte bli berörd av hans kämparglöd och härliga inställning. Både jag och resten av familjen har skrattat och gråtit om vartannat. Dessutom är jag evigt tacksam för dessa nya avsnitt av Svett och Etikett, då det gjort min yngsta dotter sällskap dag efter dag när hon inte klarat av att gå till skolan på grund av den andra hjärnskakningen hon fick för en månad sedan. Att se henne skina upp som en sol bara hon vet att det kommit ett nytt avsnitt gör mig varm i hjärtat av tacksamhet ❤

Är du absolut inte sugen att se något som har med träning att göra, så har jag två förslag på riktiga feelgoodfilmer. Den ena är En oväntad vänskap och den andra 100 steg från Bombay till Paris. Båda filmerna är fantastiskt mysiga och gör vilken måndagkväll som helst till en riktig kanonkväll.

Jag har uppdaterad fotogalleriet med en hel del nya bilder. Du hittar det här om du vill kika in.

Avslutar med en liten hälsning från slånbärshäcken ☺

Nyckelpiga och myra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: