Fotoprodukter – brickor, skärbrädor mm

bild_34_liten

🌿

En fin present till dig själv eller någon du tycker om

Denna vinter har jag förverkligat en av mina drömmar! Jag har tagit fram en hel kollektion med olika produkter med mina bilder som motiv. Dessa är nu äntligen klara och finns att köpa i några utvalda butiker.

Vem har inte någon gång funderat över vad man ska ge bort i present? Det är alltid kul att ge bort något personligt, något som samtidigt kan komma till användning och sprida glädje dag efter dag för lång tid framöver. Bruksföremål i olika former brukar därför vara mycket uppskattade gåvor. Vem blir inte glad av att få något som gör nytta och samtidigt sätter lite extra guldkant på vardagen? Varför inte ge bort en bricka, skärbräda eller några glasunderlägg med personliga motiv som present till dig själv eller någon du tycker om?

🌿

Runda och avlånga brickor

Brickorna är tillverkade av björkfaner och belagda med en slittålig yta för att vara hållbara. De görs på Öland och tillverkas för hand, en bricka i taget. Det trä som används kommer från skogar som brukas långsiktigt och ansvarsfullt (FSC- eller PEFC-certifierade leverantörer). Brickorna kan användas till mycket och underlättar servering vid såväl vardag som fest. Vill man kan man alltid låta en bricka stå framme eller använda den som ett personligt litet brickbord.

Nedan kan du se några av de brickor jag tagit fram. Samtliga runda brickor finns för närvarande i fem olika motiv och tillverkas i två olika storlekar (31 cm respektive 38 cm). 

🌿

Dahlia rund bricka

Dahlia

Jordhumlepar på dahlia, rund bricka

Jordhumlepar på dahlia

Kungsängslilja bricka

Kungsängslilja

Mandarinros och flygande jordhumla bricka

Flygande jordhumla och mandarinros

Rågvallmo_bricka_glasunderlägg

Rågvallmo (bricka samt glasunderlägg)

🌿

De avlånga brickorna finns i två olika motiv, en liten myra som fastnat i en droppe och Blomsterkonungen Carl von Linnés favoritblomma, den lilla linnean. Dessa går att få i två olika storlekar (32*15 cm samt 43*22 cm).

🌿

Myra i droppe bricka

Myra i droppe 

Linnea bricka

Linnea

 🌿

Skärbrädor

Dessa skärbrädor kan användas både för att skära upp saker på, men också som uppläggningsfat. Om man vill vara extra rädd om framsidan kan det vara en bra idé att använda baksidan när du ska skära upp något. På så sätt håller sig framsidan i fint skick länge och kan fortsätta att pryda sin plats i köket för lång tid framöver. Skärbrädorna, precis som grytunderläggen och brickorna är ju på sätt och vis som små tavlor. Låt dem gärna stå framme, istället för att ligga i en låda. På så sätt sprider de glädje och liv i köket.

Både skärbrädorna och grytunderläggen har en melaminbaserad yta som är tålig mot både värme och alkohol. De tål värme upp till 130°C och vill bli diskade för hand. Skärbrädorna finns i två olika storlekar 30*20 cm respektive 40*17 cm. Den förstnämnda går att få i tre olika motiv och den sistnämnda görs i två olika motiv.

 🌿

bild_3_liten

Kungsängslilja (skärbräda samt glasunderlägg)

Linnea skärbräda

Linnea

Rågvallmo_skärbräda

Rågvallmo

 

Nyckelpiga i slån skärbräda

Nyckelpiga i slån (finns ännu ej i butik)

Myra i droppe skärbräda

Myra i droppe (finns ännu ej i butik)

🌿

Glas- och grytunderlägg

Glasunderlägg kan komma till glädje på många sätt. De förgyller inte bara rummet när de används, utan skyddar samtidigt bord och andra ytor från skador. Varför inte låta varje gäst få ett eget personligt glasunderlägg? På så sätt blir det lättare för gästerna att hålla ordning på sina egna glas. Glasunderläggen är precis som brickorna tillverkade av björkfaner och är ytbehandlade för att tåla både värme och spill från alkohol.

Grytunderläggen är, precis som skärbrädorna, försedda med en melaminbaserad yta som är tålig mot både värme och alkohol. Dessa tål värme upp till 130°C och vill bli diskade för hand.

På bilderna nedan syns grytunderlägg (21 cm) tillsammans med glasunderlägg (9 cm). För närvarande finns grytunderlägg i tre olika motiv, medan glasunderläggen går att få i flera olika motiv.

🌿

Rågvallmo

Jordhumlepar gryt- samt glasunderlägg

Jordhumlepar på dahlia

Kungsängslilja

Dahlia gryt och glasunderlägg

Dahlia (finns ännu ej i butik)

🌿

Kontakt

De flesta produkterna finns nu tillgängliga i några utvalda butiker i Uppsala. Dessutom finns ett antal tillhörande dubbla kort (A5 samt kvadratiska) samt bokmärken framtagna. Även dessa finns att köpa i olika butiker i Uppsalatrakten.  Här kan du se dem.  Korten är vita inuti och går på så sätt att använda i många olika sammanhang.  Det kan vara värt att påpeka att korten inte är märkta med mitt namn på framsidan. ☺  Är det något du undrar över är du välkommen att höra av dig.

Vänliga hälsningar

Towe

🌿

%d bloggare gillar detta: