Livets Guldkorn fyller ett år!

Gräs i morgondagg

Idag är det precis ett år sedan jag skrev mitt allra första blogginlägg. Tänk så snabbt ett år kan gå och så mycket som kan hända under tiden, saker som man inte hade kunnat föreställa sig. Ett varmt tack till er alla läsare som gör att det känns så kul och värdefullt att fortsätta blogga. Tänk om någon hade talat om för mig för ett år och 52 inlägg sedan att jag ett år senare skulle ha haft besökare från totalt 63 olika länder! Det hade jag aldrig kunnat drömma om.

Mycket har hänt under året som har gått, både roliga och ledsamma saker. När jag skrev mitt allra första inlägg visste jag t ex inte mycket om hjärnskakningar. Idag har jag lärt mig så mycket mer och mina två mest lästa texter är inläggen om rehabilitering efter hjärnskakning samt om hur hjärnskakningar bör hanteras. De mest klickade länkarna är också knutna till detta område och går till läkartidningen respektive svensk handboll och deras medicinska råd i samband med hjärnskakning. Hade det inte varit för att det i stort sett varenda dag är någon eller några som läser mina inlägg om hjärnskakningar hade jag kanske inte skrivit så mycket mer än mina första texter om det. Nu känns det som ett oerhört viktigt och angeläget område och det sista inlägget om detta är säkerligen ännu inte skrivet. Min tredje mest lästa text är en hyllning till många av våra barn- och ungdomstränare som dag ut och dag in gör ett fantastiskt viktigt och värdefullt arbete, många gånger i det tysta.

Bananpannkaka_9

Ni som följt min blogg ett tag vet att jag även delat med mig av lite olika recept. Det populäraste och mest sökta är mina bananpannkakor med mandel och chiafrö. Väl värda att prova om du inte gjort det ännu☺

Drottningrutor

Därefter följer en annan favorit, snabbfixade drottningrutor. Sagolikt gott när de serveras lite ljumma med en klick vaniljsås!

Något som har varit ett ständigt återkommande inslag på min blogg är också citat och tänkvärda ord i olika former. Jag har verkligen en förkärlek till kloka ord, en eller ett par meningar som rymmer mycket visdom och som kan betyda så mycket vid rätt tillfälle. Den kategori som sökts oftast är citat om tårar och svåra stunder. Kanske för att det är i dessa stunder vi som bäst behöver både stöd och tröst. Men ett gott skratt ska aldrig underskattas. Få saker gör så mycket gott för själen. I inlägget Happy Friday har jag samlat citat och fyndiga formuleringar som förhoppningsvis får dig på gott humör☺

Parallellt med bloggandet började jag även på Instagram i vintras. Det har varit fantastiskt kul och inspirerande att möta så många andra som delar samma intresse för foto. Här är några av de bilder jag tog i somras och som, att döma av responsen, verkar vara allra mest omtyckta. Här hittar du mig på Instagram.

Collage_1

Ett stort och varmt tack till er alla som har följt med mig under året som har gått! Jag hoppas att ni fortsätter att kika in  då och då☺

Önskar er alla en riktigt mysig Luciahelg!

6 kommentarer på “Livets Guldkorn fyller ett år!

 1. Glad att jag hittade din vackra och tänkvärda blogg! Fullt med verkligt, intressant och genomtänkt innehåll! Fantastiskt både för estetiska sinnet som hjärnan. Inspirerande IG konto också som jag nu följer!

  • Hej Charlotta, så fantastiskt glad jag blir av dina fina ord! Det är så kul att höra att min blogg kan komma till glädje. Ha en fin dag! ☺
   Vänliga hälsningar
   Towe

 2. Hej Towe!

  Jag har saknat dig och din vackra bilder och snubblade in på denna blogg idag. Vad glad jag blev när jag såg att du fortfarande fotograferar! Gott Nytt År och hoppas att vi kommer att ses framöver! Jag kommer definitivt att kika in här i fortsättningen. Hoppas att det är OK att lägga in en länk hit från min hemsida? Allt gott till dig och familjen! 🙂

  Kram från Åsa

  • Hej Åsa!
   Så kul att höra från dig ☺ Ja, jag är verkligen glad att jag hittat tillbaks till fotograferingen. Under flera år var min lust att fotografera helt försvunnen, men så plötsligt för ett år sedan vaknade lusten till liv igen ☺ Härligt att se att du fortfarande fotograferar Åsa och så kul att du nu är med i /N ! Grattis! Gott Nytt År till dig med och visst vore det kul att träffas någon dag! Så klart får du gärna länka hit om du vill☺ Ha det gott så länge!
   Kram Towe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: