Drömmen blev sann med en lagottovalp i huset

Smilla_liten_1

För ganska precis fyra år sedan blev vi med hund. Trodde aldrig att det skulle gå eftersom både jag och min man är allergiska mot pälsdjur. Själv är jag uppvuxen med hund, men trodde aldrig att jag skulle få vara med om lyckan att kunna ha hund igen. Hela familjen har alltid varit inställd på en liv utan hund, men efter att ha hört från flera olika håll att Lagotto Romagnolo är en förhållandevis allergivänlig ras så vågade vi till slut prova. Vet att man ska vara försiktig med att prata om ”allergivänliga” raser, men vill ändå berätta för alla som kanske har samma längtan efter hund som vi hade.

Vi hälsade på hos ett par olika Lagottouppfödare och gosade ner näsan i pälsen på valparna. Kunde knappt tro att det var sant när ingen av oss kände det minsta av vår allergi. Så för 4 år sedan bestämde vi oss för att bli hundägare till en söt liten lagottotik – Smilla. Lyckligare döttrar har jag nog aldrig haft! 🙂 Kommer att berätta mer om vår Smilla framöver!

Söt eller hur?

Dags att kvällsgosa lite med henne innan det är dags att sova.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: