En dröm som äntligen blivit verklighet

Blandad kollektion 

Denna vinter har jag förverkligat en av mina drömmar! Jag har tagit fram en hel kollektion med olika produkter med mina bilder som motiv och dessa är nu äntligen klara. Det är främst av denna anledning som det blivit väldigt glest mellan blogginläggen de senaste månaderna. Jag hoppas att hinna uppdatera bloggen lite oftare framöver. ☺

I kollektionen ingår brickor (runda och avlånga i olika storlekar), grytunderlägg, skärbrädor samt glasunderlägg.  Nedan kan du bland annat se några grytunderlägg med tillhörande glasunderlägg samt en avlång bricka med en liten myra på. Dessa samt övriga produkter i kollektionen kommer att finnas i utvalda butiker i Uppsala från vecka 10. Kommer bli otroligt spännande! ☺

Dahlia gryt och glasunderlägg

Dahlia (finns ännu ej i butik)

🌿

Kungsängslilja

🌿

Jordhumlepar gryt- samt glasunderlägg

Jordhumlor på Dahlia

🌿

Rågvallmo

🌿

Myra i droppe bricka

Myra i droppe (avlång bricka, finns i två storlekar)

🌿

Vill du veta mer och se fler bilder på de olika motiven och produkterna hittar du dem här

Önskar dig en riktigt trevlig helg!

12 kommentarer på “En dröm som äntligen blivit verklighet

 1. Åh! Grattis till detta! Så glad för din skull. Och så värd detta. Att få sprida dina bilder,din konst på detta sätt. Önskar all lycka till med lanseringen av detta.

  • Tusen tack Robert! Åh, som dina snälla och fina ord värmer ska du veta. 💕 Önskar dig en riktigt härlig helg. Här snöar det för fullt, men snart är våren här…☺☀

  • Åh, tack så mycket Marianne! Så glad jag blir!☺Hoppas att ni får en riktigt mysig helg. Här faller stora vackra snöflingor ❄ Hela familjen hälsar så mycket! Kram💐 ☀

 2. Towe!
  Jag är så glad för din skull, kollektionen är helt fantastisk. Du kommer sprida mycket glädje till så många med dina underbara motiv😊. Jag är så stolt över att få vara din vän o önskar all lycka till. Stor kram🌹

  • Åh Sara, du är så himla go! Blir både glad och rörd över dina fina ord. 💕 Ditt stöd och din uppmuntran betyder så mycket för mig och jag är så lyckligt lottad över att få ha dig som min vän! Önskar dig en riktigt mysig helg. ☺
   Stor kram till dig och hela familjen 💓💐☀

 3. Men Åh så fina. Stort lycka till.
  Jag som inte bor i Uppsala, kan jag få tag i glasunderlägg ändå?

  • Hej Marie!
   Åh, tack så mycket! Så glad jag blir☺
   Jag vet ännu inte riktigt hur jag ska lösa det, men lovar att kolla upp det och återkomma till dig. Ser att din mailadress finns med, så jag hör av mig så snart jag vet lite mer.
   Ha en riktigt fin dag! ☀
   Vänliga hälsningar 💐
   Towe

 4. Hej!
  Som Handbollsmorsa och motot; ”Samla guldkorn och ljusglimtar och sätt guldkant på varje dag och det ditt vis” känns din blogg väldigt nära mig. Jag älskar att skapa, men det ligger nere pga av att jag forserat tre väggar och fastnade i den fjärde 🤔😕
  Men jag skulle vilja köpa den lilla brickan med myran. Hur gör jag? Bor i Karlstad, men ska på ”Bohus cup” om det är något du ev ska besöka…😉👌

  • Hej Tina!
   Så glad jag blir att du tycker om myran i droppen.☺ Jag hade aldrig kunnat tänka mig att det skulle bli ett så fantastiskt gensvar, men den lilla brickan med myran är redan tillfälligt slut i lager. Jag kommer att ta hem den igen, men det dröjer säkert en månad innan den åter finns hemma. Är du fortfarande intresserad då, får du gärna höra av dig igen så ska vi försöka se till att lösa det på något sätt. Myran i droppen finns däremot än så länge kvar i den större storleken (43*22 cm) om det skulle vara intressant…

   Hoppas att du snart mår bättre och att du kan hitta tillbaka till skapandet. Kul att du har handbollen som ger en massa glädje och energi.
   Ha en fin kväll!

   Vänliga hälsningar
   Towe 💐

   • Spelar mindre roll när, huvudsaken är att jag kan få köpa en liten. Kallar F04an den kaxiga eller ödmjuka 🐜, när hon inte heter ”den inte alltid hopplösa 🐸”
    Min bättre hälft hittade din blogg pga handbollen vill jag minnas. Namnet på den är jag lite avis på 😉

   • Ja, då förstår jag att det kan vara kul med myran…☺ Jag har din mailadress, så jag ska försöka höra av mig när den åter finns i lager, men om du inte har hört något från mig om en månad, får du gärna höra av dig igen. Tack för dina snälla ord Tina, tycker också om det namnet.☺ Vi hörs!🌷🐜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: