”Här borde det finnas ett tickande hjärta …”

 Bebis_2
I dagens inlägg gästbloggar min vän Karolina Karlsson. Idag berättar hon i en artikel i Aftonbladet.se om hur det är att förlora ett barn i slutet av graviditeten. Du hittar länken till artikeln längre ner. Vill du komma i kontakt med Karolina kan du läsa mer på hennes hemsida. SVT har även gjort en intervju med Karolina. Du kan se inslaget här.
Härmed lämnar jag över ordet till Karolina.
Många är de förunderlig ögonblicken i livet. Ögonblick som oftast är gratis och sker mitt i vardagen;
att dricka en kopp kaffe på altanen en stilla sommardag,
att ha goda samtal med nära vänner,
att hålla om ditt barn, snusa det i håret och känna hur de små armarna kramar dig hårt hårt tillbaka.
Förunderligt är också att jag och min man fått tvillingar två gånger. Tre av barnen har vi fått förmånen att följa och förundras över. Även om armarna inte är lika småbarnsknubbiga längre har vi tre barn som vi kan hålla om, snusa i håret och känna hur de kramar oss hårt tillbaka.
Vi har också ett fjärde barn. En ängel vi aldrig lärde känna eftersom hans lilla hjärta slutade slå bara veckor innan förlossningen.
Livets resa är oändligt spännande, framförallt om man vågar ta till sig och vara i alla känslor i såväl med- som motgångar. Att hjälpa och stötta sina medmänniskor när man så kan är också en viktig del av livet. Det är därför vi valt att berätta hur vi tog emot beskedet att vår son inte längre fanns med oss. Om vi genom att berätta vår historia kan hjälpa en enda människa att ta sig igenom, eller i alla fall underlätta en sorg, är det värt det. För dig som vill finns vår historia att läsa i Aftonbladet. Här hittar du artikeln.
En varm och närvarande sommar önskar jag er alla!
/Karolina
Bebis_1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: